Jó gyakorlatok az iskolában

BetŇĪdifferenci√°l√°s Smart t√°bl√°ra


Szabadin√© Kov√°cs √Āgnes vagyok szakvizsg√°zott gy√≥gypedag√≥gus, mesterpedag√≥gus.
K√∂r√ľlbel√ľl 20 √©ve tan√≠tom Meixner Ildik√≥ m√≥dszer√©vel az olvas√°st. 2005 √≥ta foglalkozom interakt√≠v anyagok, tananyagok kidolgoz√°s√°val, amikor az INFO-TANODA oktat√≥ programcsomagban a ‚ÄěL√°tod-e‚ÄĚ c√≠mŇĪ vizu√°lis k√©pess√©g fejlesztŇĎ programot √≠rtam.
‚ÄěMondd √©s mutasd !‚ÄĚ c√≠mmel int√©zm√©nyi j√≥ gyakorlatot dolgoztam ki interakt√≠v t√°bl√°ra, SNI √©s diszlexia vesz√©lyeztetett gyerekek sz√°m√°ra az olvas√°s elsaj√°t√≠t√°s√°hoz sz√ľks√©ges r√©szk√©pess√©gek fejleszt√©s√©re.
‚ÄěINFO-TANODA Kompetenciafejleszt√©s IKT alkalmaz√°s√°val‚ÄĚ c√≠mmel egy k√©zik√∂nyvet, felhaszn√°l√≥i seg√©dletet k√©sz√≠tett√ľnk az INFO-TANODA programcsal√°d alkalmaz√°s√°nak seg√≠t√©s√©re.
Digit√°lis munk√°ss√°gom k√∂vetkezŇĎ projektje BetŇĪdifferenci√°l√°s Smart t√°bl√°ra a Meixner-m√≥dszer alapelveit figyelembe v√©ve. Ennek megoszt√°s√°t szeretn√©m megval√≥s√≠tani ezen az oldalon.

Kedves Kollégák!
Ha egy emailben k√©rik a m√°r kidolgozott digit√°lis anyagot, akkor elk√ľld√∂m a let√∂lt√©s linkj√©t. Annyit k√©rek, hogy jelezzenek vissza a szakmai anyag felhaszn√°lhat√≥s√°g√°t, esetleges hib√°it illetŇĎen!
További részleteket a honlapomon találnak: https://betudifferencialas.webnode.hu/

K√∂sz√∂n√∂m az egy√ľttmŇĪk√∂d√©st! J√≥ munk√°t k√≠v√°nok!
Szabadin√© Kov√°cs √Āgnes