Versenyfelhívások

Orsz√°gos Komplex Tanulm√°nyi Verseny

Minden tan√©vben megrendez√©sre ker√ľl a tanul√°sban akad√°lyozott tanul√≥k nevel√©s√©t, oktat√°s√°t ell√°t√≥ √°ltal√°nos iskol√°k tanul√≥i sz√°m√°ra az Emberi ErŇĎforr√°sok Miniszt√©riuma √°ltal t√°mogatott felmenŇĎ rendszerŇĪ Orsz√°gos Komplex Tanulm√°nyi Verseny. Az elm√ļlt tan√©vben elsŇĎ alkalommal tanulm√°nyi versenyfelh√≠v√°st tett√ľnk k√∂zz√© a t√∂bbs√©gi √°ltal√°nos iskol√°kban integr√°ltan nevelt-oktatott F.70-es BNO k√≥ddal rendelkezŇĎ tanul√≥k sz√°m√°ra. A verseny c√©lja a tanul√°sban akad√°lyozott tanul√≥k nevel√©s√©t, oktat√°s√°t ell√°t√≥ √°ltal√°nos iskol√°k 6. √©s 7. √©vfolyamos tanul√≥inak tehets√©ggondoz√°sa, √©s p√°lyaorient√°ci√≥juk seg√≠t√©se.
A verseny fordul√≥i: iskolai v√°logat√≥ megyei (fŇĎv√°rosi) v√°logat√≥ √©s orsz√°gos d√∂ntŇĎ.
Ezen a versenyen a 6. √©s 7. √©vfolyamos tanul√≥k hat tant√°rgyb√≥l k√ľl√∂nb√∂zŇĎ √°llom√°sokon csapatverseny form√°j√°ban m√©rik √∂ssze tud√°sukat. Az orsz√°gos verseny felh√≠v√°sban szereplŇĎ tant√°rgyakban √©s megadott t√©mak√∂r√∂kben, iskol√°nk√©nt n√©gy fŇĎs csapatok versenyeznek.

Ebben a tan√©vben a versenyben szereplŇĎ tant√°rgyak:
     ‚óŹ Magyar irodalom
     ‚óŹ Matematika (egy√©ni verseny)
     ‚óŹ T√∂rt√©nelem
     ‚óŹ Term√©szetismeret
     ‚óŹ F√∂ldrajz
     ‚óŹ √Čletvitel √©s gyakorlati ismeretek
Szeretn√©nk az id√©n is felk√≠n√°lni a lehetŇĎs√©get arra, hogy az √Ėn√∂k iskol√°j√°ban nevelkedŇĎ F.70-es tanul√≥k r√©szt vehessenek a n√°lunk hagyom√°nyosan megrendezett iskolai tanulm√°nyi verseny fordul√≥n.

A verseny idŇĎpontja: 2020. 03. 05. cs√ľt√∂rt√∂k 9.00-14.00-ig

Int√©zm√©ny√ľkbŇĎl tanul√°sban akad√°lyozott (F.70) 5. 6. 7. √©vfolyamos tanul√≥kat v√°runk. Iskol√°t√≥l, √©vfolyamt√≥l f√ľggetlen√ľl vegyes csapatokat sorsoln√°nk ki versenyre jelentkezŇĎ tanul√≥kb√≥l. Amennyiben felkeltette √©rdeklŇĎd√©s√ľket ez a lehetŇĎs√©g, k√©rem k√ľldj√©k el a mell√©kelt nevez√©si lapot 2020. 02. 14-ig (p√©ntek) int√©zm√©ny√ľnknek. A verseny kiterjeszt√©s√©vel szeretn√©nk a t√∂bbs√©gi iskol√°kban tanul√≥ SNI tanul√°sban akad√°lyozott di√°kok tehets√©ggondoz√°s√°t seg√≠teni, a r√©sztvevŇĎknek siker√©lm√©nyt, √©s egy j√≥ programot biztos√≠tani.
Jelentkezési lap letöltése >>>

B√≠zunk abban, hogy a verseny lehetŇĎs√©ge felkeltette √©rdeklŇĎd√©s√ľket!

A felmer√ľlŇĎ k√©rd√©sekkel Orosz J√≥zsefn√© igazgat√≥helyettest kereshetik meg.
El√©rhetŇĎs√©ge: 06-69/322-133; 06/20/48-222-33 telefonon E-mail: iskola@meixner-egymi.hu

A versenyre j√≥ felk√©sz√ľl√©st k√≠v√°nunk!

XI. ‚ÄěTAVASZI SZ√ČL‚Ķ‚ÄĚ n√©pdal√©nekl√©si verseny

A Meixner Ildik√≥ EGYMI szeretettel v√°rja rendezv√©ny√©re az SNI, a BTMN, a tanul√°sban √©s az √©rtelmileg akad√°lyozott, valamint a (halmozottan) h√°tr√°nyos helyzetŇĪ tanul√≥k jelentkez√©s√©t a t√©rs√©g √°ltal√°nos iskol√°ib√≥l √©s a r√©gi√≥ gy√≥gypedag√≥giai int√©zm√©nyeibŇĎl. C√©lunk a hagyom√°nyŇĎrz√©s √©s a tehets√©ggondoz√°s mellett az int√©zm√©nyeink k√∂z√∂tti egy√ľttmŇĪk√∂d√©s bŇĎv√≠t√©se.
A rendezv√©ny helysz√≠ne: Ifj√ļs√°gi Centrum (Moh√°cs, Sz√©chenyi t√©r) IdŇĎpontja: 2020. m√°jus 19. (kedd) 10 √≥ra, regisztr√°ci√≥ 9 √≥r√°t√≥l a helysz√≠nen.
Nevezés: 3 magyar népdalból álló népdalcsokorral, szóló és/vagy csoportos kategóriában.

Jelentkezni a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével lehet az alábbi címen:
Meixner Ildik√≥ EGYMI, 7700 Moh√°cs, K√≥rh√°z u. 1-3. K√©rj√ľk a bor√≠t√©kra r√°√≠rni: ‚ÄěTavaszi sz√©l‚ÄĚ vagy a balogh.valeria@meixner-egymi.hu e-mail c√≠men. Jelentkez√©si lap let√∂lt√©se sz√≥l√≥>>>
Jelentkezési lap letöltése csoportos>>>

Jelentkez√©si hat√°ridŇĎ: 2020. m√°rcius 31.
Díjazás: oklevél, tárgyjutalom.

Kapcsolattartó tanár: Balogh Valéria Szilvia, tel: 06 20/269-5898.

J√≥ felk√©sz√ľl√©st k√≠v√°nunk! V√°rjuk jelentkez√©s√ľket!