See PRO edition

Értesítés a Tehetségpont bírálat eredményéről

Tisztelt Tukericsné Anikó!

Örömmel értesítem, hogy a Nemzeti Tehetségsegítő Tanács illetékes szakmai bizottsága a Tehetségpont működési kérelmüket elfogadta, amihez ezúton gratulálok.

Tájékoztatom, hogy dokumentumaikon mostantól jogosultak használni mind a „Regisztrált Tehetségpont” megjelölést, mind a Tanács által a Tehetségpontok részére készített logót. Egyúttal jelzem, hogy a hozzánk beküldött regisztrációs lapon megadott adatok a hozzájárulások szerint rövidesen felkerülnek a honlapunkra is: www.tehetseg.hu/tehetsegpontok. A Tehetségpont azonosítószáma TP 101 001 297, pályázatok beadása esetén kérjük, ezt használják!

A regisztrációt követően üdvözöljük Önöket a Tehetségpontok egyre bővülő családjában és egyben ösztönözzük arra, hogy mielőbb vegyék fel a kapcsolatot a környezetükben és/vagy a hasonló tehetségsegítő területen működő többi Tehetségponttal. Ez nélkülözhetetlen lépés a Tehetségpontok ésszerű hálózati együttműködésének, illetve a jó tapasztalatok átvételének megalapozásához. A kapcsolatépítéshez segítséget nyújt a regisztrált Tehetségpontok fenti honlapon található keresőrendszere.

Mint ahogy Önök előtt is ismert, a Nemzeti Tehetségsegítő Tanács, illetve a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége (MATEHETSZ) a Géniusz Programot követően – egy újabb sikeres pályázat eredményeként – megkezdte a Tehetséghidak Program megvalósítását. A Tehetséghidak Program fő célja, hogy a Géniusz Programban kiépített és azóta is bővülő Tehetségpont-hálózat segítségével a tehetséges fiatalok érdekében és közreműködésével „hidakat”, azaz gördülékeny átmeneteket és szakmai kapcsolatokat építsen az érdekelt intézmények és az érintett társadalmi szereplők között.

A Tehetséghidak Programról a tehetseghidak.hu honlapon, illetve a MATEHETSZ munkatársaitól lehet bővebben tájékozódni. Érdeklődő partnereink külön kérhetik rendszeres hírlevelünket a www.tehetseg.hu-n. Kérem, erre Ön is hívja fel a figyelmet a saját szakmai partnerei és a potenciális érdeklődő ismerősei körében.

Végül további szakmai sikereket kívánok tehetségsegítő munkájukban.

A Nemzeti Tehetségsegítő Tanács nevében üdvözlettel

Budapest, 2014-01-07

Rajnai Gábor sk.

scroll back to top

Iskolagyümölcs