See PRO edition

Office365 tájékoztató

Tisztelt Kollégák!

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Tisztaszoftver Programjának bővülésével mostantól a tanárok is jogosultak a Microsoft Office 365 oktatási verziójának otthoni, ingyenes telepítésére. A pedagógusok a programcsomagot a www.o365.educatio.hu oldalon történő regisztrációt követően tölthetik le.

A 21. századi tanulási környezetnek való megfelelés ma már nem kérdés, hanem gyermekeink és diákjaink jövőre való felkészítésének szerves velejárója. Az Office 365 programcsomaghoz való hozzáféréssel a pedagógusok mostantól hatékonyabban készülhetnek az óráikra és a legkorszerűbb IT megoldások segítségével adhatják át a tananyagot. A digitális világban a diákok és tanárok közti kommunikáció akkor lehet sikeres, ha minden szempontból képesek egy nyelvet beszélni. Ennek mostantól elhárulnak az objektív akadályai: a digitális írástudás immár nem csak a szerencsések kiváltsága, hanem alanyi jogon jár minden magyarországi közép és felsőoktatási intézmény minden tanárának és diákjának is.

A www.o365.educatio.hu oldalról történő regisztráció mindössze néhány percet vesz igénybe, és máris élhet a programcsomaggal járó lehetőségekkel:

-          Hatékony munkavégzés bármely asztali és mobil eszközön

-          Dokumentumok tárolása és megosztása a csomaggal járó, 1TB méretű tárhelyen

-          Együttműködés a kollégákkal a legbiztonságosabb felhőszolgáltatás segítségével

-          Tökéletes mobilitás a dokumentumokhoz való szinkronizált hozzáféréssel

Az Office legújabb verziója akár 5 PC-re vagy Mac-re, valamint egyéb mobileszközökre telepíthető, az Android vagy Windows rendszerű táblagépeket, az iPad® és a Windows-os táblagépeket is beleértve. Az egyes alkalmazásokra vonatkozóan az Office 365 Oktatóközpontban talál részletes ismertetést.

Tisztelettel,

Klebelsberg Intézményfenntartó Központ

scroll back to top

Iskolagyümölcs